Så det så! Bye, bye 2014. Tjenamors 2015, nu ska det fyllas 15 år, dressyras tills det inte går mer och även bloggas! Inget speciellt nyårslöfte har jag i år men aja, vad gör väl det om hundra år? Ha,hahaha...
 
Juste, tjena bloggen! Vi har inte setts på vad blir det, 1,5 år? Hur ska du kunna känna igen den här en halv decimeter längre, 3 terminer klokare och ett sommarlov knasigare människan som kallar sig själv Ella nu förtiden? Det blir nog svårt om jag inte tar och förklarar ett och annat i en liten  nuläges beskrivning av mig själv:
 
-Jag heter fortfarande Ella Ullsten om någon har missat det.
-Jag är för tillfället 14 år och 2 månader gammal.
-Jag bor i huvudstaden i det avlånga ekomjölks landet Sverige. (Ja, det där snodde jag ur arlas reklam.)
-Jag äger för tillfället lika många ponnysar som går att räkna på en tumme.
-Denna ponnyn är två år yngre än mig och heter Dratini. (Mattekluring haha!)
-Han gillar att rulla sig i lera och äta gräs.
-Jag gillar att dressyra.
 -Så här ser mitt liv ut i ett nötskal.
 
Hoppas ni i alla fall blev lite klokare av beskrivningen. Men såhär är det, att precis efter jag fyllt 13 så tappade jag helt plötsligt lusten till att blogga helt, totalt och fenomenalt. Sedan gick dagarna och jag började fantisera om hur det skulle vara att kanske börja skriva på den där bloggen igen, och en av de dagarna kom jag faktiskt på något vettigt! Det här är MIN blogg! (Men suprise smartass...) Den behöver inte se ut som någon annan blogg och jag kan göra (nästan) vad jag vill här. Framförallt två saker som jag vill vara tydlig med och förmedla till alla andra där ute som också vill komma igång och blogga:
 
@ Det finns ingen gräns över hur många eller hur få inlägg jag får göra, jag kan göra 2 på en månad eller femton på en vecka.
@ Mina inlägg kan handla om exakt vad som helst, allt ifrån de böcker jag läst, att förutspå regeringens nästa drag eller hur mycket min ponny bajsade den här veckan.

Så nu kör vi!
 
Jag och älsklingen efter en avslutad ritt i sommras! ;)
 
 
 
Ps. Jag skulle vilja byta namn på bloggen men jag har verken något förslag eller någon koll på hur man gör så alla ni blogg.se experter där ute kan väl ta och slänga in en kommentar här nere? Ds.